BLACK WOLF RIB-VENEET

Mikä on RIB-vene?

RIB-veneet kehitettiin 1960-luvun puolivälissä, kun haluttiin valmistaa käytännöllisempiä pelastusveneitä nopeaan vesillelaskuun. Nykyään RIB-veneitä käytetään huviveneinä, retkeily- tai kuljetusveneinä sekä purje- ja moottoriveneiden varusteena. Ne soveltuvat myös ammattikäyttöön. 

Merikelpoiset Black Wolfin RIB-veneet ovat kokoonsa nähden kevyitä ja nopeakulkuisia. Veneiden kaksoisrunko on merialumiinia, jonka paksuus on 3–4 mm. Ponttoonit on valmistettu 1,2 mm paksuisesta Hypalonista,  joka on erinomainen materiaali kaikkiin sääolosuhteisiin ja kestää hyvin vettä. PVC:hen verrattuna Hypalon on ympäristö­ystävällisempi materiaali, joka kestää hyvin kemikaaleja, äärimmäisiä lämpö­tiloja ja ultraviolettivaloa. Ponttoonit koostuvat 3–5 osasta ja ne on varustettu varoventtiileillä. 

Lattiat on päällystetty liimakiinnitteisellä EVA-matolla. Sen päällä on pehmeä ja turvallinen kävellä, se pitää hyvin myös maton ollessa märkä. EVA-matto kestää hyvin vettä ja kulutusta.

Veneemme ovat kooltaan keskiluokkaa, mitoiltaan 3,9–6,4 metriä ja ne on varustettu perämoottoreilla. Veneisiin mahtuu 6–10 henkilöä veneen koosta riippuen. Kaikissa veneissä on vakiovarusteena  ohjauspulpetti ja takakaari. Sisäänrakennettu polttoainesäiliö sisältyy malleihin DLX 460, 560 ja 640. Aurinkokatos on vakiovaruste mallissa DLX 640, muihin malleihin se on saatavilla lisävarusteena. Säilytystilaa on veneen edessä ja takana, sekä istuimen alla että ohjauskonsolissa.

Erittäin kevytrakenteisen ja edullisen VIB 400 -veneen materiaalit ovat PVC ja alumiini. Sen lattiapäällysteet ja istuimet ovat irrotettavissa. Ohjauspulpettia ja takakaarta ei löydy tästä mallista.

LAAJA VENEMALLISTO ERI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

Kevyet ja merikelpoiset Rib-veneet ovat nopeita laskea vesille ja sopivat sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Löydä Black Wolf -mallistosta sinulle parhaiten sopiva venemalli!