ALLOYCRAFT ALUMIINIVENEET

ALLOYCRAFT valmistaa alumiiniveneitä niin perheille kuin kalastuksesta kiinnostuneille. Veneiden lisävarustevalikoima on laaja ja kaikki lisävarusteet ovat helposti kiinnitettäviä.

Alloycraft-veneet on suunniteltu Australiassa. Ne on kehittänyt venealan veteraani Egan Dyett. Kaikki Alloycraft-venemallit testataan tarkoin vesillä ennen tuotannon aloittamista. Suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan stardardia ISO12217:3–2002/AMD.1:2009. Veneilyn turvallisuus on valmistusprosessissa ensisijaisen tärkeä.

Vaikka valmistusprosessi tehtaalla on nykyaikaisesti tietokoneistettu, kriittisimmät rungon elementit hitsataan aina käsin. Veneiden rakentajat ovat sertifioituja alumiiniveneiden valmistajia pitkällä kokemuksella. Alloycraft-veneiden patentoidun muotoilun ansiosta käyttäjän on helppo räätälöidä omaa venettään haluamallaan tavalla ilman hitsaamista – lisävarusteet saadaan kiinnitettyä runkoon helposti ja edullisesti. Jokainen vene testataan vesillä sekä rungon saumojen hitsauksen jälkeen, että rakentamisprosessin valmistuttua.

Alloycraft-venemallistot: P-sarjan kalastusveneet, J-sarjan kulmikaskeulaiset ja matalat vapaa-ajan veneet, PRO-sarjan ammattilaisveneet kalastajille.

ALUMIINIVENEET HARRASTAJILLE JA AMMATTIKALASTAJILLE

Monikäyttöiset Alloycraft-alumiiniveneet sopivat lähes kaikille veneilijöille. Runsaan ja helposti asennettavissa olevan lisävarustevalikoiman ansiosta veneiden räätälöinti omiin tarpeisiin sopivaksi on nopeaa ja edullista.