Upea ajokokemus!

Tyylikäät, huippumodernit ja uraauurtavat sähkömopot LED-valoilla. Energiatehokas BOSCHin moottori pitkillä välityksillä ja nopealla kiihtyvyydellä. Toimintasäde jopa 160 km kahdella akulla.

SUPER SOCO TS

Tyylikäs, huippumoderni ja uraauurtava sähkömopo LED-valoilla. Energiatehokas BOSCHin moottori pitkillä välityksillä ja nopealla kiihtyvyydellä. Toimintasäde jopa 160 km kahdella akulla. Upea ajokokemus! Saatavana väreissä oranssi, musta, hopea & valkoinen.

SUPER SOCO TC

SUPER SOCO TC on varustettu uusimmalla ja parhaalla tekniikalla. Malli, joka juhlistaa 50-luvun klassikon uudestisyntymistä ja samalla aloittaa kokonaan uuden aikakauden. Super SOCO TC asettaa ehdottomasti uudet standardit koko sähköiselle liikkumiselle. Saatavana väreissä musta, vihreä & sininen.

SUPER SOCO CU

Super SOCO CU on uusin ja innovatiivisin sähköskootteri Super SOCOlta. CU on saatavana neljällä akulla, mikä kasvattaa toimintasäteen 60 kilometristä 120 kilometriin. Älykäs, tyylikäs ja hauska ajokokemus. Saatavana väreissä punainen, valkoinen, harmaa ja hopea.