1. Järjestäjä

CFMoto Finland (jäljempänä ”Järjestäjä”) Sulantie19, 04300 Tuusula

 

  1. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja arvontaan liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja. Arvontaan voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on hallussaan asiaankuuluva ajokortti sähkömopon käyttöä varten, lukuun ottamatta Järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan lupa arvontaan osallistumiselle. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

 

  1. Osallistumisaika

Arvonnan osallistumisaika päättyy 15.6.2021 klo 20.00. Palkinto arvotaan kaikkien arvontaan 17.5. – 15.6. osallistuneiden kesken 17.6.2021 klo 12 mennessä. Ilmoitetun päättymisajan jälkeen vastaanotetut osallistumiset eivät ole mukana palkinnon arvonnassa.

 

  1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää arvontalomakkeen täyttämistä joko SuperSoco-kiertueen yhteydessä kirjallisesti tai nettisivuilla osoitteessa atvfinland.fi/supersoco. Arvontaan osallistutaan edellä ilmoitetulla tavalla ja toimimalla osallistumisehtojen mukaisesti. Arvonnassa ovat mukana kaikki siihen osallistumisaikana ilmoittautuneet. Yksittäinen henkilö voi osallistua arvontaan useamman kerran. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

 

  1. Palkinto

Arvonnan palkintona arvotaan 1 kpl Supersoco TC -sähkömopo voittajan käyttöön kolmeksi kuukaudeksi (1.heinäkuuta–30.syyskuuta 2021). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen tai palveluun. Palkintoa ei saa vuokrata eteenpäin tai viedä ulkomaille. Palkinnon voittaja on vastuussa siitä, että sähkömopo palautuu Järjestäjälle ilman sille tahallisesti aiheutettua vahinkoa käyttöajan päätyttyä.

 

  1. Arvonnan voittaminen

Palkinnon voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken osallistumisajan päätyttyä. Arvonnan voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä ja palkinnon käyttöön soveltuvan ajolupansa. Alle 18-vuotiaan voittajan pitää tuoda palkintoa lunastaessaan mukanaan huoltajan kirjallinen lupa palkinnon vastaanottamiseen. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 20.6.2021 klo 12 mennessä, palkinto arvotaan uudelleen. Mikäli palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muuten lainvastaisesti, tämä johtaa voittajan arvonnasta pois sulkemiseen ja palkinnon uudelleen arpomiseen. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

  1. Vastuut

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen sekä arvontaan osallistumiseen mahdollisesti liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnossa mahdollisesti ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä, arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

 

  1. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Arvonnan yhteydessä ei lähtökohtaisesti kerätä henkilötietoja. Vain arvonnan voittajan yhteystiedot kirjataan arpajaisveron maksua varten. Mitään tietoja ei luovuteta eteenpäin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla kilpailun tietosuoja- ja rekisteriselosteesta.

 

  1. Immateriaalioikeudet

Oikeudet arvonnan toteuttamisessa käytettyyn materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle. Kaiken arvontaan liittyvän materiaalin käyttö on kielletty ilman Järjestäjän kirjallista etukäteislupaa.

 

  1. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

 

  1. Lisätiedot

CFMoto Finland asiakaspalvelu, [email protected], www.atvfinland.fi

 

 

Arvonnan tietosuoja- ja rekisteriseloste.

 

REKISTERISELOSTE | Henkilötietolaki (523/99) 10 § | Laatimispäivä: 14.5.2021

 

  1. Rekisterinpitäjä

CFMoto Finland

Sulantie19, 04300 Tuusula

 

  1. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Anne Hakala

– Sulantie19, 04300 Tuusula

– puh: 050 366 4665

– sähköposti: [email protected]

 

  1. Rekisterin nimi

CFMoto Finland arvontarekisteri.

 

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään CFMoto Finlandin arvontaan osallistumiseen, arvonnan tuloksesta ilmoittamiseen sekä palkinnon vastaanottamiseen.

 

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää tyypillisesti seuraavat perustiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

 

Lisäksi voittoihin liittyen voidaan kerätä myös henkilötunnus verottajalle tehtäviä ilmoituksia varten.

 

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan hänen voittaessaan arvonnan.

 

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti rekisterin ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lain tai määräysten niin vaatiessa esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Lisäksi rekisterinpitäjä voi siirtää henkilötietolain puitteissa rekisterin sisältämiä tietoja suoramarkkinointirekistereihinsä asiakkuuden ja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen.

 

  1. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain CFMoto Finlandin myyntiin ja markkinointiin osallistuvilla henkilöillä. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin. Tietoja voidaan säilyttää kilpailun jälkeen kohtuullinen aika arvontatulosten varmistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi. Lisäksi tiedot voidaan tarvittaessa siirtää CFMoto Finlandin markkinointirekisteriin.

 

  1. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tai ei ole tallennettu sekä mistä tiedot rekisteriä varten säännönmukaisesti hankitaan ja mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa ja tarvittaessa kirjallisesti. Tietojen tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen CFMoto Finland, Anne Hakala, Sulantie19, 04300 Tuusula.

 

  1. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Lisäksi henkilötietoja voidaan poistaa, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista tai muuta kiellettyä toimintaa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen CFMoto Finland, Anne Hakala, Sulantie19, 04300 Tuusula.

 

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja tässä rekisteriselosteessa mainittuihin tarkoituksiin, ellei toisin ole sovittu rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välillä.

SÄÄNNÖT JA TIETOSUOJA