TC MAX

TC MAX on sähkömoottoripyörä A1-luokkaan. Siinä on panostettu muotoiluun ja erinomaisiin ajo-ominaisuuksiin. Se toimii laajalla toimintasäteellä ja latautuu nopeasti. Huippunopeus 95 km/h, vääntömomentti 180 N.m, huipputeho 5.0 kW. Arvioitu käyttösäde 60-110 km yhdellä latauksella ajomodesta riippuen. Hinta sisältää ajoneuvoveron (533,24 €).

Osasto:

5.992 

OMINAISUUDET

Tehokas litiumakku – pidempi toimintasäde
Litiumakku suurella ajokapasiteetilla – testiolosuhteissa suoriutuu 110 km:n matkan 45/h nopeudella.

Tehokas, keskitetty moottori
Sporttisen ajokokemuksen tarjoaa uusi, tehokas moottori, joka on sijoitettu keskitetysti ja toimii hihnavedolla. Moottorin ansiosta paino jakautuu tasaisesti taka- ja eturenkaille ja mahdollistaa todella mukavan ajokokemuksen.

Älykäs LED-valaistus
Dynaaminen LED-ajovalo joka sopeuttaa valaistuksen ajo-olosuhteisiin sopivaksi.

Integroitu 270-asteen takavalo lisää turvallisuutta
Integroitu jarruvalo ja rekisterikilven valo. Lamput sopeuttavat valaistuksen ajo-olosuhteisiin sopiviksi. 270-asteen takavalo luo laajan näkyvyyden, joka osaltaan lisää turvallisuutta.

Valaistu mittaristonäyttö (LCD)
Klassinen ulkonäkö kätkee sisäänsä nykyaikaisen tekniikan. Automaattinen kirkkaudensäätö ja selkeästi erottuvat symbolit helpottavat mittariston tietojen havainnoimista ja seuraamista.

Fiksu mobiilisovellus
Näppärän seuannan mahdollistaa reaaliaikainen paikannus, GPS- ja akun informaation seuranta. Sovelluksen veloitukseton käyttöoikeus (2 vuotta) sisältyy laitteen hintaan.

 

TEKNISET TIEDOT

Värit: Musta
Pituus x Leveys x Korkeus: 1963 x 710 x 1047
Toimintasäde: 60-110 km (45km/h) ajomodesta riippuen
Voltti: 72V
Akkukapasiteetti: 45A
Moottorin teho: 3,9 kW
Vääntömomentti: 180 N*m

Valot: LED
Mittaristo: LCD